Adidas Superstar Nieuwe Stijl

asked 2018-09-13 22:57:13 -0500

ardeny gravatar image

Je kunt het ophalen www.schoenenprofile.com

Deze verhoogde versie van de Adidas Superstar Goedkoop, genaamd de premium schelpneus, heeft een all-over mélange Primeknit-constructie in grijs, geaccentueerd met platina-details zoals getand drievoudig streepje, hakdetail van het klaverblad en de iconische rubberen huls van de schoen -teen. Het combineren van moderne innovatie met een tijdloos ontwerp is een verborgen tussenzool van de boost.

Deze versie van de Adidas Superstar Nieuwe Stijl kiest voor een meer premium uiterlijk. Het begint met een ingekapselde tussenzool van Boost, maar het luxe deel van de schoen verschijnt op de bovenzijde als een Primeknit-constructie met platina-details op de Three Stripes, hiellip en branding resulteren in een zeer luxe gevoel. De rubberen dop-teen blijft trouw aan de vorm om enkele van de vintage esthetiekmodellen te helpen behouden.

We hebben de Adidas Superstar Aanbiedingen in wit en zwart gezien, dus je wist dat het slechts een kwestie van tijd was voordat we hem in een zwart-witafwerking zagen. Die tijd is gekomen en vandaag geven we je een eerste blik op de schoen. Deze versie van de adidas Superstar Boost wordt geleverd in de eerdergenoemde Black and White colorway. In tegenstelling tot veel van de adidas Superstar Boost die onlangs zijn gevallen, verwisselt dit paar de lederen constructie van het bovendeel in het voordeel van een Primeknit-afwerking. Toevoegen aan het comfort van het bovendeel is de met Boost uitgeruste middenzool die is verbonden met de rubberen schaalteen.

Geïnspireerd door de wereld van luxe edelmetalen is deze volledig nieuwe colorway van de Adidas Superstar Heren Kopen. Deze verhoogde versie van de adidas Superstar Boost Noble Metal, genaamd de premium schelpneus, heeft een all-over mélange Primeknit-constructie in grijs, geaccentueerd met platina-details zoals getand drievoudig streepje, hakdetail van het klaverblad en de iconische rubberen huls van de schoen -teen. Het combineren van moderne innovatie met een tijdloos ontwerp is een verborgen tussenzool van de boost.

De Adidas Superstar Dames Opruiming heeft eerder rood-op-rode looks gezien, dus waarom is deze specifieke release zo opvallend? Misschien heeft het te maken met het premium karakter van de micro-geperforeerde lederen voet of hoe levendig de Scarlet Red-tint op het iconische silhouet springt. Eén ding is zeker: volledig rode sneakers hebben een zekere benijdenswaardige status behouden in de sneakerwereld en blijven hun interesses behouden op basis van de esthetiek van het hoofd. Dit premium lederen aanbod slaagt erin om te fascineren door het gebruik van die kleine puntjes in het materiaal, terwijl het ook mogelijk maakt dat de adidas Superstar's eigen vorm een ​​golf van nostlagia brengt.

edit retag flag offensive close delete